تبلیغات
روستای نمونه انجیله
روستای نمونه انجیله
مواد لازم: دوغ کشک، نمک، مغز گردو، نعنا داغ
طرز تهیه: کشک را سائیده تا بصورت دوغ درآید این دوغ را در قابلمه ریخته نمک و مغز گردو و کمی نعنا داغ به آن اضافه می کنند آنرا سر سفره آورده و در کاسه می ریزند و مانند آبگوشت در آن مقداری نان ترید کرده میخورند. معمولا این غذا را زیاد نمی جوشانند چون دوغ بر اثر حرارت زیاد می برد و بهمین دلیل اسم صحیح آن کالجوش است.
موضوع مطلب : غذاها و عادات غذایی,
ارسال شده توسط یک شهروند در ساعت 12:09 ب.ظ | نظرت شما ()