تبلیغات
روستای نمونه انجیله
روستای نمونه انجیله
مواد لازم: گوشت، پتله، سبزی
طرز تهیه: گوشت را در هاون خوب کوبیده سپس پتله را به آن اضافه می کنند کمی آب نیز به آن اضافه می کنند و خوب می کوبند و بعد مقداری سبزی ( ریحان- تره- جعفری-مرزه- شوید خشک) . نمک و زردچوبه و مغز گردو را به آن اضافه کرده وقتی کوبیدن به پایان رسید این مواد را بصورت گلوله درآورده و در میان آن جزلیک ( دنبه سرخ شده) و پیاز داغ و کشمش و یا برگه زرد آلو قرار می دهند و مقداری آب در ظرف ریخته در روی آتش می گذارند و قتی آب بجوش آمد گندله ها را در آب جوش قرار می دهند و در قابلمه را گذاشته تا پخته شود.
موضوع مطلب : غذاها و عادات غذایی,
ارسال شده توسط یک شهروند در ساعت 12:09 ب.ظ | نظرت شما ()