تبلیغات
روستای نمونه انجیله
روستای نمونه انجیله

مواد لازم- نخود، لوبیا، عدس، گوشت، پتله، سبزی گندینه، پیاز داغ، پرشک، نمک و زردچوبه.
طرز تهیه: نخود و لوبیا و عدس و گوشت (قرمه) را با مقداری آب پخته و پتله را به آن اضافه می کنند و سبزی گندینه را که یک نوع سبزی خودروی صحرائی میباشد شسته و چرخ میکنند و سپس آنرا در آب ولرم حل کرده و به مواد فوق اضافه می کنند.پیاز داغ و نمک و زردچوبه رابه آن می افزایند. پس از اینکه کاملا پخته شد آرد را پرشک کرده و در آن می ریزند و بعد از کمی جوشیدن آن را در ظرف بزرگی کشیده و روی آنرا با پیاز داغ تزئین نموده صرف می نمایند.

------------------------------------------
توضیح:

 
پتله: گندم را پوست میکنند و بدون اینکه بلغور کنند در آب می پزند و پس از پختن خشک می کنند.


پرشک: آرد را در یک ظرف ریخته و قطره قطره آب به آن اضافه می کنند و آن را با دست می مالند و سعی می کنند که آرد به صورت گلوله های ریز درآید.

موضوع مطلب : غذاها و عادات غذایی,
ارسال شده توسط یک شهروند در ساعت 12:09 ب.ظ | نظرت شما ()