تبلیغات
روستای نمونه انجیله
روستای نمونه انجیله
معمولا چوپانها که روزها با گله به صحرا می روند برای ناهار شیر گوسفندرا می دوشند و یک تکه پشم از بدن یک میش می کنند و آنرا خوب می شویند و به صورت سبد گود در می آورند و شیر را با آن صاف می کنند . بعد شیر را روی آت میگذارند و چند سنگ از همانجا برداشته خوب شسته و در آتش میگذارند تا خوب داغ شود . هنگامیکه شیر جوشید سنگها را در آن می اندازند و سنگها در شیر جز جز میکند و شیر یک مقداری غلیظ تر می شود و مقداری نان در آن ریز ( در اصطلاح ریزه ) می کنند و میخورند.
موضوع مطلب : غذاها و عادات غذایی,
ارسال شده توسط یک شهروند در ساعت 11:09 ق.ظ | نظرت شما ()